Abuztuan batutako piparra batzuk ikusten dittuzue argazkittan. Oporretan fan eta ortua gutxi bisitaittiak, bueltan pipar luze luziak batzia ekarri eben. Honaitxek sartaiñan frijiuta jatiak mingaiñerako berotu eder bat hartzia dako (high risk) beraz, tamaina haundixena eukañaikiñ nere lehenengo konserbatxo bat ittia pentsau neben atzo. Eta hementxe emaitza!
Oiñ dala egun batzuk batutako super piparrak:
Konserbia itteko erabilittakuak: Kristalezko pote bat, ardau zurixan vinagria (potian 1/4), ura (potian 1/4), gatza (kutxarilla erdi) eta piparrak.
Eta hementxe bukaerako produktua, nere lehenego konserbia:
Hiru hilabete barru, abenduan, jateko prest egongo dia. Probauko dittugu lenteja ero babatxo batzukiñ eta ikusiku ze mouzkuak dauzen. Bittartian, otzaran geatu zianak jan bihar, hori bai, ur baso eder batekiñ aldamenian bazpare!
3 comentarios:
Ole, ole y ole!
Oso polittak pipar-gindillak eta argazkixak!
Eta udazkenian planeaitteko dakun planen batera eruan geike konserbok! ezta?
Ala bada, nik babia eruangot!
Oso politta posta!
Nuek be berdiña esan biharra dakot Mari!!! ederra post-a!!!
Hau bai dala dana Marca de la Casa-kua e!!! ta itxuria be edarra dakoi e!!!! nik botakunittun izardixak hoi jan eskeo!!!!
Bravisssimo Mary!!!!!!!
Oso ona sister, conservas maria izenpean ekoiztutako pipar eder ta naturalak!!! made in torreald.
Publicar un comentario