Otsaillian Formigalen egon giñanian, janik etzan faltau etxian eta majo geatu giñan cuisine francaise apurtxo bat praktikan jarri ostian.: Fondue Bourguignon!!!
Lehenengo preparatibuak: Mahaixa jarri, saltzak gertatu, okelia ebai...
Al2, bazpare, okela ondo onduan hasieratik. Eta AB2 azkenengo kozinamentuak bukaketiari itxaitten mahaixan jarteko. Danok be gogotsu.
Onezkero dana gertu dau!!!!
3,2,1,...que empiece el festín!!
Ederra afaixa.
Formigalen dana be eztalako eskixa!
uuuummmmm!fondue!ke guay, hurrenguan nik be gurot!
ResponderEliminarRico rico y con fundamento!!! Hori bai, betekaria be egundokua!! ;-)
ResponderEliminargaztaiana hurrenguan!!! aunke batzuiri ez gustau....
ResponderEliminarze asmo astebururako?
Astebukaera honek pinta bien!!
ResponderEliminarAtzotik Bakeiran metro erdi bota dauela konfirmau dosku Trabisek.
Aloñako eski sailak mendiko eski trabesia organizau dau Bakeiran.
Lasku, Txili, Toni ta ni bagoiaz.
Aber egualdixak errespetaitten doskun Montarto-ra igoteko ta pakete onaz gozaitten dun.
Aber astebukaera hontan Formiko mouko edur ona topaitten dun!!
Benga riders!!
egunon!
ResponderEliminarGaztaiana hurrenguan, ni konforme!
Ta astebukaera hontan ondo pasau edur artian beste batzuk akordauko gara zuekin! jejeje!
Ala señores ondo ibili ta ciao!
egunon!
ResponderEliminarGaztaiana hurrenguan, ni konforme!
Ta astebukaera hontan ondo pasau edur artian beste batzuk akordauko gara zuekin! jejeje!
Ala señores ondo ibili ta ciao!